Kellonkartanossa kuullaan, miltä Jeesus näyttää juutalaisin silmin

12.9.12

”En ole koskaan kuullut keneltäkään toiselta luennoitsijalta mitään näin yksityiskohtaista, mielenkiintoista ja uutta juutalaisuudesta, Israelin historiasta ja Raamatun teksteistä. Upeata! Kiitos!”

”Daniel Brecherin luennot Jeesuksesta juutalaisin silmin avaavat ennen aavistamattoman näkökulman Uudessa Testamentissa kuvattuihin tapahtumiin. Epäselviksi jääneet yksityiskohdat kirkastuvat ja puhuttelevat.”

Edellä on kaksi arviota Daniel Brecherin opetuksesta. Tulevana viikonloppuna hän pitää Kellonkartanossa Haukiputaalla kurssin aiheesta ”Juutalaisin silmin”.
   Brecher on Israelissa elänyt Jeesukseen uskova juutalainen, joka muutti Suomeen suomalaisen vaimonsa Kristiinan kanssa ja on opiskellut Helsingin yliopistossa. Brecher opettaa hyvällä suomen kielellä ja hän on kirjoittanut myös kaksi kirjaa sekä useita artikkeleita.

Kurssi alkaa
sabattiaterialla

Juutalaisin silmin -kurssi alkaa perjantaina 14. syyskuuta opetuksella ja sabattiaterialla, johon mahtuu 50 ensin ilmoittautunutta. Aterian hinta on 10 euroa ja ilmoittautua voi numeroon 044 0510 405.
   Lauantain tilaisuudet alkavat kello 12 ja ruokailun jälkeen kello 17.15 paneudutaan Öljymäen salaisuuksiin. Sunnuntai aloitetaan jumalanpalveluksella kello 13 ja paneudutaan muun muassa ylösnousemuskertomuksen salaisuuksiin. Kaikki ovat tervetulleita Kellonkartanoon (Raamattuopistontie 93, Kello) koko kurssille tai osaan siitä.

MARTTI HANNULA

Artikkeli on osa lehteä 29/2012