Luennolla pohditaan lasten tarpeita

12.9.12

Ensi tiistaina 18. syyskuuta kello 19–21 Oulun pääkirjaston Pakkala-salissa kuullaan asiaa lasten tarpeista ja perheen arjesta. Luennoimaan saapuu filosofian ja valtiotieteiden maisteri Saara Kinnunen, joka on perheneuvojana toimiva erityistason perheterapeutti.
   Hän on tietokirjailija, joka kirjoissaan on käsitellyt lapsen, nuoren ja vanhempien kasvua perheessä. Kinnusen kirjoissa ja luennoilla tarjoama tuki pohjautuu tutkimustietoon ja oman viisilapsisen perheen tuomaan kokemukseen.
   Viime aikoina Kinnunen on tuotannossaan paneutunut myös onnistuneen yhteiselämän löytämiseen parisuhteessa. Ilman tukea ja uuden alun mahdollisuuksia eivät jää eronneetkaan. Ihmissuhteiden rakentamisessa Saara Kinnunen luo perustaa kristillisten arvojen varaan.
   Luento on kaikille avoin ja ilmainen. Tilaisuuden järjestää kristillisdemokraattisen puolueen Oulun paikallisosasto.

Artikkeli on osa lehteä 29/2012