Artikkelit jakoon!

7.11.12

Uudessa lukupiirissä pohditaan kirjojen sijaan mehukkaita artikkeleja.

Oulun tuomiokirkkoseurakunnassa aloittaa uusi Artikkeliaktiivit-lukupiiri. Ideana on, että kukin lukupiiriläinen lähettää viimeistään kolme päivää ennen yhteistä kokoontumista toisille piiriläiselle luettavaksi valitsemansa artikkelin.
   Artikkeli voi käsitellä mitä tahansa lukupiiriläistä inspiroivaa aihetta, josta hän haluaa vapaamuotoisesti jakaa ajatuksiaan muiden kanssa. Mikään inhimillinen aihe ei ole vieras artikkeliaktiiveille.
   Artikkeli lähetetään lukupiiriläisille sähköpostitse, ja se voi olla linkki netissä olevaan artikkeliin, blogiin tai mihin tahansa juttuun. Se voi olla myös pdf-muotoon skannattu artikkeli paperilehdessä olevasta jutusta tai artikkelista.
   – Perinteisissä lukupiireissä luetaan kirjoja, mutta monelta jää arjen kiireessä lukeminen vähälle ja tapaamiskertoja saattaa olla aika harvoin. Tässä on tarkoitus lukea riittävän lyhyitä juttua ja artikkeleita, joiden lukemiseen kaikilla on varmasti aikaa.
   – Näin voimme tavata joka toinen viikko kiinnostavien juttujen äärellä ja keskusteluista odotetaan mielenkiintoisia, kertoo lukupiirin vetäjä kappalainen Ari-Pekka Metso Oulun tuomiokirkkoseurakunnasta.
   Artikkeliaktiivien taustalla on kristillinen arvomaailma, jonka valossa keskustellaan mistä tahansa artikkelien kautta esiin tulevista asioista.
   Ensimmäinen kokoontuminen on torstaina 15.11. kello 18 Asemakatu 6:n Rovastinsalissa.
   Ennen kokoontumista Ari-Pekka Metso lähettää osallistujille ensimmäisen artikkelin. Kokoontumiskerta kestää korkeintaan puolitoista tuntia. Ilmoittaudu heti, sillä nopeat syövät hitaat!

RAUHAN TERVEHDYS

Artikkeli on osa lehteä 37/2012