Aapon päivänä lauletaan Limingassa

19.12.12

Aapon päivänä lauletaan Limingassa

Jo 18. Aapon päivän joulukonsertti järjestetään 23. joulukuuta kello 20 Limingan kirkossa. Konsertti tarjoaa jouluisia yksinlauluja ja duettoja tunnelmallisessa Limingan kirkossa urkujen, pianon ja sellon kera.
   Esiintymässä ovat sellisti Harri Österman, sopraano Hannah Lumijärvi, mezzosopraano Paula Kinnunen, tenorit Sami Kaikkonen ja Ilpo Sippola, baritonit Henrik Ahola, Pekka Hänninen ja Jouni Okkonen sekä bassobaritoni Antti Koivula. Urkurina on Mika Kotkaranta ja pianistina Hanna Korri.
   Ohjelmassa on vanhoja hyviä sekä harvinaisempia joululauluja. Perinteiseen tapaan konsertti alkaa ja loppuu yhteislaululla. Tilaisuuteen on vapaa pääsy, käsiohjelma maksaa 7 euroa.
   Konsertin järjestää vuonna 1995 perustettu Limingan seudun yksinlaulajat ry, jonka tarkoituksena on elävöittää toiminta-alueensa musiikkielämää. Yhdistys tekee tiivistä yhteistyötä Limingan seudun musiikkiopiston ja liminkalaisten muusikoiden kanssa.

Artikkeli on osa lehteä 43/2012