Haukipudas palkitsi Hannu Niemelän

19.12.12

Haukipudas palkitsi Hannu Niemelän

Haukiputaan sivistyslautakunta on myöntänyt kulttuuripalkinnon 2012 seurakunnan kanttori, dir.mus. Hannu Niemelälle.
   Palkinto myönnettiin tunnustuksena pitkäaikaisesta ja ansioituneesta toiminnasta kulttuurikentällä. Niemelä on tehnyt pitkään työtä erityisesti musiikkikulttuurin monialaisessa kehittämisessä muun muassa kuorotyön ja konservatorioyhteistyön saralla.
   Niemelä on johtanut Haukiputaan kirkon Kamarikuoroa vuodesta 1983 lähtien. Hän on valmistunut kanttori-urkuriksi Kuopion Konservatoriosta 1982, suorittanut musiikin maisterin tutkinnon Sibelius-Akatemiassa Helsingissä 1992 ja ylimmän asteen kanttorin kelpoisuuden 1993.
   Hannu Niemelä on palkittu ansioistaan aiemminkin. Kunnan kulttuuripalkinnon hän sai ensimmäisen kerran vuonna 1998 ja paikallislehti Rantapohjan Antti-patsaan vuonna 2007.

Artikkeli on osa lehteä 43/2012