(Kuva: Pekka Helin)

Isosten määrästä uusi suositus Oulussa

6.2.13

Oulun kirkkoherrat ovat linjanneet maanantaina uudelleen isosten määrän Oulun seurakuntien rippileireillä. Tammikuun loppupuolella kirkkoherrat päättivät, että jatkossa Oulun seurakuntien rippileireillä on yksi isonen kuutta leiriläistä kohti.
   Kirkkoherrat palasivat aiheeseen kokouksessaan ja uuden suosituksen myötä tulevaisuudessa Oulun rippikouluissa tulisi olla yksi isonen 4–5 leiriläistä kohti. Tämän lisäksi leirivahvuuteen voivat aiemman päätöksen mukaisesti kuulua yövalvoja ja leiriavustaja.
   Kirkkoherrojen tuore linjaus on Oulun tuomiorovastikunnan kasvatustyön esityksen mukainen. Asiasta jätettiin myös aloite viime viikolla Oulun yhteisen kirkkovaltuuston kokouksessa. Rauhan Tervehdys uutisoi aloitteesta viime viikon numerossa.

RIITTA HIRVONEN

Artikkeli on osa lehteä 5/2013