Kristus yhdistää Jäälissä sunnuntaina

6.2.13

Kristus yhdistää Jäälissä sunnuntaina

Alueellinen Kristus yhdistää -tapahtuma pidetään Kiimingissä, Jäälin kappelissa ensi sunnuntaina 10.2. kello 16 alkaen.
   Tilaisuuden aihetta Varjoista valoon avataan opetuksin, todistuksin ja musiikin avulla. Esiin nousee myös monia rukousaiheita, joihin näissä kristittyjen yhteisissä tilaisuuksissa on aina aikaa.
   Yksi Raamatun peruslinjoista on valon lisääntyminen. Vanhassa Testamentissa näemme kuin varjokuvina sen, minkä Uusi Testamentti tuo esiin elävänä todellisuutena. Jeesuksessa toteutui Jesajan ilmoitus, että ”kansa, joka asui pimeydessä, näki suuren valon”. Raamatun lopussa kerrotaan, että Jumalan kirkkaus valaisee Taivaan ja sen lamppu on Karitsa.
   Yksi kirkoissa luetuimpia Raamatun kohtia on “Mutta jos me vaellamme valossa, niin kuin hän itse on valossa, meillä on yhteys toisiimme ja Jeesuksen, hänen Poikansa veri puhdistaa meidät kaikesta synnistä”(1 Joh. 1:7). Tämäkin Raamatun kohta kertoo myös eri kirkkokuntiin kuuluvien kristittyjen yhteydestä ja sen myötä luontevasta yhteen tulemisesta, sillä Kristus yhdistää.
   Tule siis mukaan ja rohkaise ystävääkin tulemaan!

MARTTI HANNULA

Artikkeli on osa lehteä 5/2013