Rauhan Tervehdys muutti Kasarminrantaan

27.2.13

Rauhan Tervehdys muutti Kasarminrantaan

Muutoksen tuulet puhaltavat tällä hetkellä voimakkaasti Rauhan Tervehdyksen toimituksessa. Toimitus on muuttanut uusiin toimitiloihin 25. helmikuuta. Uusi käyntiosoite on Kasarmintie 15, ja kyseessä on Coronaria-konsernin pääkonttorin alakerta.
   Samaan toimitilaan muuttivat myös Oulun seurakuntayhtymän viestintäpalvelut. Muuton syynä oli Kirkon palvelukeskuksen (Kipa) laajentuminen toimituksen ja viestinnän entisiin tiloihin Isokatu 9:n kiinteistössä. Myös Rauhan Asema muutti samasta syystä Isollakadulla 5. kerroksesta 3. kerrokseen.
   Kasarmintie 15 on Rauhan Tervehdyksen toimitukselle ja viestintäpalveluille vain väliaikainen ratkaisu. Kevään 2014 aikana suunnitelmissa on muuttaa parhaillaan rakennettaviin Isokatu 17:n tiloihin.
   Toinen suuri muutos koskee Rauhan Tervehdyksen toimittajakuntaa. Pitkäaikainen toimittaja Riitta Hirvonen jää virkavapaalle 1. maaliskuuta alkaen. Hän siirtyy vuoden ajaksi työskentelemään Oulun NNKY:n palvelukseen.
Riitta Hirvosen sijaisena aloittaa Minna Kolistaja. Hän on toiminut aiemmin muun muassa Suomenmaa-lehdessä sekä Kalevassa. Tarkempaa tietoa Minna Kolistajasta voi lukea ensi viikon lehdestä.

EIJA NUUTINEN

Artikkeli on osa lehteä 8/2013