Valokuvakilvan äänestysaika kestää vappuun

17.4.13

Valokuvakilvan äänestysaika kestää vappuun

Oulun tuomiokirkkoseurakunnan järjestämään Old is gold -valokuvauskilpailuun osallistuneita kuvia voi käydä katsomassa ja äänestämässä osoitteessa www.oulunseurakunnat.fi/kuvakilpa. Äänestys päättyy 30. huhtikuuta.
   Valokuvauskilpailu ja sen teema liittyvät Yhteisvastuukeräykseen, jolla kerätään tänä vuonna varoja yksinäisten ja syrjäytyneiden vanhusten auttamiseen. Kilpailuun tuli määräaikaan mennessä 40 kuvaa.
   – Kilpailukuvista välittyy vahva tunnelataus ja arjen elämä. Pääsääntöisesti oli kuvattu ihmisiä, mutta osassa kuvista kohteena oli esimerkiksi jokin vanha tavara, johon liittyi muistoja, kertoo Oulun tuomiokirkkoseurakunnan diakoniatyöntekijä Heidi Karvonen.
   Kilpailun voittajat julkistetaan 26. toukokuuta kello 11.30 pidettävässä Yhteisvastuukeräyksen kiitosjuhlassa Vanhassa pappilassa, osoitteessa Asemakatu 6. Juhlassa palkitaan arvosteluraadin valitsemat kolme parasta kuvaa sekä yleisöäänestyksen voittaja. Voittajat julkistaa tuomiorovasti Matti Pikkarainen.
   Arvosteluraadissa toimivat Matti Pikkaraisen lisäksi valokuvaajamestari Reijo Koirikivi sekä kasvatustieteiden ja draaman opettaja, teatteriohjaaja Marjo Kemppainen. Parhaat kuvat ja yleisön suosikki palkitaan muun muassa kameraliike Rajala Pro Shopin lahjakorteilla.
   Voittajakuvia nähdään myöhemmin Rauhan Tervehdys -lehdessä ja Oulun seurakuntien nettisivuilla. Lisäksi kuvien parhaimmisto on esillä kesällä Cafe Kryptassa, jossa niitä myydään kehystettyinä tauluina tarjousten perusteella.

Artikkeli on osa lehteä 15/2013