Varikkomessu matkustaa radionkuulijoiden luo

3.4.13

Varikkomessu matkustaa radionkuulijoiden luo

Karjasillan seurakunnan Varikkomessu järjestetään tulevana sunnuntaina 7.4. kello 10 poikkeuksellisesti Karjasillan kirkossa Pyhän Andreaan kirkon sijasta. Karjasillan radiointiyhteyden ansiosta Varikkomessu saadaan lähetettyä entistä laajemman joukon ulottuville Radio Dein kautta.
   Messun toimittaa Kimmo Kieksi, ja häntä avustaa Satu Saarinen. Esirukouksessa avustavat Harri ja Soili Pulkkinen. Seurakuntalaisen todistuspuheenvuoron pitää Miika Vähäkangas. Messun musiikista vastaa oma neljän hengen Varikkobändi Tuomas Keskitalon johdolla. Musiikkia on paljon, ja mukana on virsien lisäksi myös ylistyslauluja ja erilaisia gospel-lauluja.
   Karjasillan seurakunnan Varikkomessu sai alkunsa muutaman nuoren perheen aloitteesta. Siinä on sama sisältö kuin messussa yleensä, mutta muoto on keveämpi. Varikkomessua vietetään kerran kuussa. Ilmapiiri halutaan pitää rentona ja kuten nimikin kertoo, tarkoitus on huoltaa ja tankata seurakuntalaisia. Kaikki halukkaat pääsevät mukaan toteuttamaan messua.
   Matalan kynnyksen ehtoollisjumalanpalvelukseen on helppo mennä myös lasten kanssa. Lapsille on pyhäkoulu.

Artikkeli on osa lehteä 13/2013