Kellonkartanon juhannuksessa nimekkäitä vieraita

19.6.13

Kellonkartanon juhannuksessa nimekkäitä vieraita

Kellonkartanon satavuotias huvila ja laaja pihapiiri tarjoavat mahdollisuuden virkistyä niin sanasta, musiikista, luonnon kauneudesta kuin maukkaista antimista. Kellonkartanon juhannuksen teemana on ”Isällä on asiaa”.
   Kaiken kansan juhannuksessa on palvelemassa paikallisten lisäksi useita nimekkäitä vieraita: Japanin-lähetti Jorma Pihkala, Heikki Mäki-Pesola Porista ja musiikin ammattilaiset Eija ja Jouko Kantola Ylivieskasta.
   Pihkala saarnaa aaton kansanlaulukirkossa ja pitää lauantaina muun muassa raamattutunnin. Juhannuksen kokoavaa luonnetta ilmentävät seurat, jossa kuullaan eri herätysliikkeiden sanomaa ja lauluja.
   Sunnuntaina kirkossa saarnaa Mäki-Pesola.
   Kantolat ovat juuri julkaisseet cd-levyn, joka ammentaa rikkaasta laulelmaperinteestä sekä Raamatun ja tunnettujen runoilijoidemme aarteista.
   Jouko Kantola on aiemmin ollut mukana Pro Fide -yhtyeessä ja Jukka Leppilammen kumppanina. Eija on lasten musiikkikasvattaja ja siitä tuulahduksen saavat pyhäkouluun osallistujat. Virossa lähetystyössä olleet Kantolat tulevat mukaan lauantain lähetystilaisuuteen ja antavat oman panoksensa myös sunnuntain toivelauluseuroissa kello 15.
   Kaikkia kutsuva juhannus aloitetaan aattona kello 18 ja jatketaan juhannuspäivänä alkaen kello 13.

Artikkeli on osa lehteä 22/2013