Suosikkisananlaskuni

19.6.13

Suosikkisananlaskuni

Palstalla Rauhan Tervehdyksen tilaajaseurakuntien työntekijät kertovat, mikä Raamatun sananlaskuista on heidän suosikkinsa ja miten he sitä tulkitsevat.

MARJA RAATIKAINEN
Lastenohjaaja, Tuiran seurakunta

Snl. 30:5
Jumalan jokainen sana on tulessa koeteltu, hän on niiden kilpi, jotka häneen turvaavat.

Mitä sananlasku tarkoittaa sinulle?
Jumala on uskollinen. Olen sen monta kertaa kokenut elämässäni. Hän on minulle uskon ja elämän antaja sekä täyttäjä. Sananlasku vahvistaa sitä, että Jumalan sanaan voi luottaa. Jumala pitää sen, mitä hän on sanassaan sanonut. Jeesus on Jumalan Sana.

Missä tilanteessa käytättäisit sananlaskua?
En ole tätä työssä käyttänyt, mutta minulle sananlasku kiteyttää suhteeni Raamattuun. Sananlaskuja tulee luettua ja minulla olisikin ollut useita, joita olisin voinut valita. Nimenomainen sanalasku on hyvä tähän aikaan, kun Jumalan sanaa kyseenalaistetaan jopa seurakuntien työntekijöiden taholta.

MARJO HÄKKINEN

Artikkeli on osa lehteä 22/2013