Kirkkoherra Hannu Ojalehto siirtyy eläkkeelle

4.9.13

Kirkkoherra Hannu Ojalehto siirtyy eläkkeelle

Tuiran seurakunnan pitkäaikainen kirkkoherra Hannu Ojalehto siirtyy eläkkeelle 1.10. Ojalehto on toiminut Tuiran seurakunnassa kirkkoherrana vuodesta 1989 ja pappina vuodesta 1980. Eläkkeelle siirtymisen juhlallisuudet alkavat Hannu Ojalehdon toimittamalla messulla sunnuntaina 22.9. kello 12 Pyhän Tuomaan kirkossa. Messun jälkeen juodaan kirkkokahvit.
   – Toivon tapaavani runsaasti seurakuntalaisia messussa ja kirkkokahveilla, Ojalehto sanoo.

Juhlallinen viikonvaihde

Perjantaina 27.9. kello 12–15 on Vanhassa pappilassa Ojalehdon eläkkeelle siirtymistä juhlistava kahvitilaisuus. Mahdolliseen tervehdyspuheenvuoroon voi varata ajan Tuiran seurakunnan kirkkoherranvirastosta, p. (08) 5314 600. Lahjojen ja kukkien sijaan Ojalehto toivoo muistamiset Kirkon Ulkomaanavun katastrofiapuun, tili FI33 1572 3000 5005 04, viesti: Hannu Ojalehto eläkkeelle.
   Tuiran seurakunnassa juhlallisuudet jatkuvat koko viikonvaihteen, sillä lauantaina 28.9. kello 18 kuullaan Oulun tuomiokirkossa J.S. Bachin h-mollimessu (BWV 232) ja sunnuntaina 29.9. kello 16 kuorokonsertti Pyhän Tuomaan kirkossa. Molemmissa esiintyy ruotsalais-suomalainen kokoonpano Erik Westbergs Vokalensemble. Lauantaina esiintyvät lisäksi Vocal Art ja Svenska Barockorkestern.
   Tuiran seurakunnan uudeksi kirkkoherraksi valittiin viime keväänä teologian tohtori Niilo Pesonen. Hän aloittaa virassaan ensi vuoden alusta.

Artikkeli on osa lehteä 28/2013