Suosikkisananlaskuni

22.10.13

Suosikkisananlaskuni

Palstalla Rauhan Tervehdyksen tilaajaseurakuntien työntekijät kertovat, mikä Raamatun sananlaskuista on heidän suosikkinsa ja miten he sitä tulkitsevat.

EVELIINA KORKEA-AHO
Lastenohjaaja, Karjasillan seurakunta

Sananl. 8:30-31

Jo silloin minä, esikoinen, olin hänen vierellään, hänen ilonaan päivät pitkät, kaiken aikaa leikkimässä hänen edessään. Maan kiekko oli leikkikalunani, ilonani olivat ihmislapset.

Mitä sananlasku tarkoittaa sinulle?
Omakohtainen usko on ollut aina vahva asia elämässäni. Työssäni lasten kanssa iloitsen, että saan olla Taivaan Isän työtoveri. Saan leikkiä lasten kanssa konkreettisesti ja kertoa heille Taivaan Isästä ja Jeesuksesta. Minulle ei ole siunattu omia lapsia, mutta olen kiitollinen että minulla on aina ollut lapsia ympärilläni. He ovat todella arvokkaita.

Missä tilanteessa käyttäisit sananlaskua?

Voisin muistuttaa siitä, että leikki on lapsille hyvin tärkeää ja haluan työssäni antaa sille mahdollisimman paljon aikaa. Olen hieman surullisena seurannut, miten nykyään esimerkiksi tietokone vie lapsilta aikaa päivittäin. Leikki on lasten työtä!

RIKU SEILONEN

Artikkeli on osa lehteä 35/2013