Rauhan Tervehdyksen tilaajahinta seurakunnille laskee

6.11.13

Rauhan Tervehdyksen tilaajahinta seurakunnille laskee

Rauhan Tervehdyksen tilaajaseurakunnat saavat ensi vuonna seurakuntalehden hieman tämänvuotista halvemmalla.
   Rauhan Tervehdys ry:n 30. lokakuuta koolla ollut syyskokous päätti, että lehden vuosikerran tilaushintaa lasketaan eurolla/talous. Tilaajaseurakunnalle lehti maksaa ensi vuonna hiukan yli yhdeksän euroa per talous.
   Rauhan Tervehdyksen päätoimittajaksi vuonna 2006 valittu Janne Kankaala on irtisanoutunut tehtävästä.
   Rauhan Tervehdys ry:n hallitus on käynnistänyt päätoimittajan tehtäväkuvan uudistamisen. Kun se on tullut vahvistetuksi, tehtävä täytetään kutsumenettelyllä. Seuraavan päätoimittajan nimittämiseen saakka päätoimittajan sijaisena toimii Minna Kolistaja.
   Rauhan Tervehdys ry:n puheenjohtajana jatkaa Hannu Ojalehto.
   Uutena jäsenenä hallituksessa aloittaa Merja Jyrkkä Siikalatvan seurakunnasta.
   Hallituksen muut jäsenet ovat Jouni Heikkinen (Muhoksen seurakunta), Maija Hekkala (Kiimingin seurakunta), Teuvo Siikaluoma (Tuiran seurakunta), Pekka Koivisto (Karjasillan seurakunta), Sakari Korpi (Oulun seurakuntayhtymä), Seppo Salo (Oulunsalon seurakunta), Irja Lahdensivu (Haukiputaan seurakunta) sekä Marja Rysä (Tuomiokirkkoseurakunta).

Artikkeli on osa lehteä 37/2013