RY:n tilat seurakuntalaisten käytössä Oulunsalossa

27.11.13

RY:n tilat seurakuntalaisten käytössä Oulunsalossa

Oulun seurakuntayhtymän kiinteistöpäällikkö Jaana Valjus, mitkä Oulunsalon seurakunnan tilat ovat käyttökiellossa, mitkä käytössä?
Oulunsalon seurakunnan tiloista käyttökiellossa ovat Oulunsalon seurakuntatalo ja Oulunsalon pappila sisäilmaongelmien vuoksi. Umpimähkän leirikeskus soveltuu päiväkäyttöön, mutta yöpymistä leirikeskuksessa ei suositella päärakennusten sisäilman vuoksi.

Mitä yhteisiä tiloja ja missä aikataulussa Oulunsalossa on käytössä tulevaisuudessa?
Oulunsalossa on tällä hetkellä seurakunnan käytössä olevia tiloja Oulunsalon kirkko, Oulunsalon seurakunnan toimitalo, Pitkäkankaan Reppu ja Salonpään Kylätalo. Toimitalon tilamuutos valmistuu maaliskuussa 2014, jolloin laajennettuun seurakuntasaliin mahtuu 80 henkeä ruokailemaan.
Oulunsalon seurakuntataloon ja pappilaan tehtävistä toimenpiteistä päättää Yhteinen kirkkoneuvosto, kun kyseiset hankkeet ovat aikanaan valmisteluineen neuvoston päätettävänä.

Missä seurakuntalaiset voivat järjestää juhlatilaisuuksia nyt?
Juhlatilaisuuksia voi järjestää Oulunsalossa Rauhanyhdistyksen tiloissa, Karjasillan seurakunnan tiloissa ja myös kaikissa muissa Oulun seurakuntayhtymän tiloissa sekä Kempeleen seurakunnan tiloissa.

Koska seurakunta vastaa vuokrakustannuksista?
Edellä mainitut tilat ovat seurakunnan jäsenille ilmaisia silloin, kun niitä käytetään kaste- ja hääjuhliin sekä muistotilaisuuksiin. Muiden tilaisuuksien (esim. syntymäpäiväjuhlat, rippijuhlat, kokoukset yms.) järjestämisestä näissä tiloissa peritään normaali vuokra.

SATU KREIVI-PALOSAARI

Lue myös:

Adventtivesper, joulupolku ja Kauneimmat joululaulut valmistavat Oulunsalossa jouluun

Hyvääkin löytyy, vaikka liitos otti koville

Vanhusten luo kotikäynneille

Artikkeli on osa lehteä 40/2013