Tuomiokirkon kryptassa aiheina Jumalan 7 ilmoitusta ihmiskunnalle

13.11.13

Tuomiokirkon kryptassa aiheina
Jumalan 7 ilmoitusta ihmiskunnalle

Jumala on Raamatun pyhissä kirjoituksissa antanut ihmiskunnalle ilmoituksia, jotka kirkastavat Hänen tahtoaan ja olemustaan ja Hänen valtakuntansa tulemista ihmeellisellä tavalla. Suuri osa Jumalan ilmoituksista on jo toteutunut; osa odottaa toteutumistaan.
   Jumala on käyttänyt tahtonsa ja suunnitelmansa toteutumiseen valitsemiaan ihmisiä. Heille Jumala on ilmaissut suunnitelmaansa.
   Tuomiokirkon kryptassa on 17.11. kello 17 Oulun tuomiokirkkoseurakunnan ja Pyhän Hildegardin seura ry:n järjestämä tilaisuus, jossa käsitellään aihetta Raamatun ja Hildegard Bingeniläisen kirjoitusten pohjalta.
   Tilaisuudessa laulaa Gloria-kuoro Ahti Seppin johdolla.

Artikkeli on osa lehteä 38/2013