Kempeleen kirkkoherraksi haki viisi, hiippakuntasihteeriksi kuusi

19.2.14

Kempeleen kirkkoherraksi haki viisi, hiippakuntasihteeriksi kuusi

Kempeleen seurakunnan kirkkoherran viran haku päättyi viime perjantaina.
   Virkaan hakijoita on viisi: Limingan seurakunnan seurakuntapastori Kimmo Helomaa, Tuiran seurakunnan vs. seurakuntapastori Jukka Kolmonen, Oulun tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntapastori Jouko Lankinen, Kempeleen seurakunnan kappalainen Jaakko Tuisku sekä Tuiran seurakunnan kappalainen Petteri Tuulos.
   Oulun hiippakunnan hiippakuntasihteeriksi on kuusi hakijaa. Viranhaltijan keskeisiin tehtäviin kuuluvat jumalanpalveluselämästä ja kirkkomusiikista sekä ympäristötoiminnasta vastaaminen Oulun hiippakunnassa.
   Virkaan hakevat Sodankylän seurakunnan kanttori Pirjo Hellevirta, Ruokolahden seurakunnan vs. seurakuntapastori Aki Hätinen, Messukylän seurakunnan ma. seurakuntapastori Hannele Juutinen, Oulun tuomiokirkkoseurakunnan kanttori Lauri-Kalle Kallunki, vt. hiippakuntasihteeri, kanttori Raimo Paaso sekä palveluvastaava Ulla-Maija Saari Laukaalta.

Artikkeli on osa lehteä 7/2014