Piispantalossa kahvitellaan avoimin ovin ensi sunnuntaina

26.11.14

Piispantalossa kahvitellaan avoimin ovin ensi sunnuntaina

Oulun piispa Samuel Salmi puolisoineen kutsuu kaikkia hiippakuntalaisia ja ystäviä läheltä ja kaukaa 1. adventtisunnuntaina 30.11. kello 11.30–14 Piispantaloon. Piispantalo sijaitsee osoitteessa Hallituskatu 3.
   Ohjelmassa on juhlakahvien lisäksi tervehdyksiä ja musiikkiesityksiä. Tervehdyksen tuo muun muassa Oulun yliopiston rehtori Lauri Lajunen.
   Musiikillisena erityisvieraana on maankuulu saamelainen muusikko Wimme Saari säestäjänään bassoklarinetisti Tapani Rinne. Lisäksi musiikkiesityksistä vastaavat Ynnin pojat sekä Sofia Magdalena -kamarikuoro.
   Piispantalon pihalla voi ihailla luonnollisen kokoista seimiasetelmaa. Tänä vuonna asetelmaan on lisätty taiteilija Pasi Jäntin veistämä aasinpää. Seimen luo johtaa ensimmäistä kertaa korkea valopylväs, joka näkyy kaupungin kattojen yläpuolella.
   Katso kuva-albumi viime vuoden adventtivastaanotosta osoitteessa: www.facebook.com/rauhantervehdys

Artikkeli on osa lehteä 40/2014