Cafe Kryptan joulukahvila ja käsityöpuoti kutsuvat huokaisemaan

10.12.14

Cafe Kryptan joulukahvila ja
käsityöpuoti kutsuvat huokaisemaan

Oulun tuomiokirkon kryptassa, alttarin alla sijaitsevan Cafe Kryptan perinteinen joulukahvila avaa ovensa Lucian päivänä 13. joulukuuta. Kahvila on auki joka päivä kello 10–17 perjantaihin 19.12. saakka. Käynti kahvilaan on Isonkadun puolelta.
   Tunnelmalliseen joulukahvilaan voi pysähtyä nauttimaan edulliseen hintaan kahvia, teetä ja jouluisia leivonnaisia.     Lauantaina sekä maanantaista perjantaihin on tarjolla myös riisipuuroa sopan tai sosekeiton kera viiden euron hintaan. Puuroa tarjoillaan kello 11 alkaen niin kauan kuin sitä riittää.
    Kahvittelun yhteydessä voi tehdä käsityöostoksia Kryptan pienestä käsityöpuodista. Kahvilan ja käsityömyynnin tuotot menevät Suomen Lähetysseuran kautta kehitysmaiden äideille.