Oulussa voi antaa lahjan tuntemattomalle lapselle

10.12.14

Oulussa voi antaa lahjan tuntemattomalle lapselle

Oululaisessa Tuiran seurakunnassa järjestetään Lahja lapselle -kampanja, jonka tarkoituksena on tuottaa jouluiloa sekä lahjan antajalle että saajalle. Kampanjassa lasten lahjatoiveita saatetaan sellaisten ihmisten tietoon, jotka haluaisivat ostaa joululahjan vähävaraiseen perheeseen.
   Samalla halutaan muistuttaa, että isossa kaupunkiseurakunnassakin lähimmäinen on yllättävän lähellä.
Tiedon lahjatoiveesta, lahjan saajan nimen ja yhteystiedot voi lähettää sunnuntaihin 14. joulukuuta mennessä Tuiran seurakunnan pastori Helena Paalanteelle sähköpostitse helena.paalanne@evl.fi.
   Tietoja nimistä ei anneta lahjoittajille eikä ulkopuolisille. Lahjatoive voi olla maksimissaan noin 30 euron hintainen ja hankittavissa tavallisista tavarataloista.
   Lahjan hankkijat voivat ilmoittautua samaan sähköpostiosoitteeseen perjantaihin 19. joulukuuta mennessä lähettämällä viestin, jossa kerrotaan halusta ilmoittautua joululahjan ostajaksi ja annetaan omat yhteystiedot.
   Lahjan hankkijan tehtävänä on ostaa toivottu lahja, paketoida se ja toimittaa lahja Tuiran kirkolle (Myllytie 5) virastoaikana viimeistään perjantaina 19. joulukuuta.
   Myös lahjojen toimittamiseen tarvitaan apua. Jos haluat ilmoittautua tällaiseen tehtävään, voit lähettää sähköpostia Helena Paalanteelle.
   Lahjoja toimitetaan niin paljon kuin mahdollista, mutta mikäli lahjoittajia ei löydy riittävästi, lahjatoiveita ei pystytä toteuttamaan yhtä jämptisti kuin joulupukki voisi. Kaikissa tapauksissa ollaan kuitenkin yhteydessä perheeseen ja ilmoitetaan, mikäli lahjoittajaa ei löydy.