Mikä on vuoden paras kansi?

7.1.15

Minkä numeron kansikuva on hivellyt silmääsi tai puhutellut sinua eniten vuonna 2014? Oliko jokin kansista hervottoman hauska, koskettava tai näkyikö siinä tuttuja?  Poimimme toimituksessa tälle sivulle 13 vaihtoehtoa, mutta voit äänestää mitä tahansa 43 kansikuvasta. Äänestäminen tapahtuu lehden numerolla, esimerkiksi 1/2014. Perustelut valinnalle ovat myös tervetulleita!
   Kansikuviin voit tutustua Facebook-sivuillamme www.facebook.com/rauhantervehdys.

Neljä tapaa äänestää
omaa suosikkiasi:

1) tykkäämällä kyseisestä kansikuvasta Facebook-sivujemme kuva-albumissa osoitteessa www.facebook.com/rauhantervehdys
2) lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toimitus@rauhantervehdys.fi otsikolla Kansikuvakisa
3) lähettämällä paperipostia osoitteeseen Rauhan Tervehdys, PL 102, 90101 Oulu
4) laittamalla tekstiviestiä numeroon 044 5626 450

Äänestysaikaa on perjantaihin 16.1.2015 saakka. Muista liittää mukaan nimesi ja yhteystietosi. Äänestäjien kesken arvotaan kirjoja, levyjä ja heijastimia. Tulokset parhaine perusteluineen julkaistaan numerossa 3/2015.
 

Artikkeli on osa lehteä 1/2015