Kuva: Petri Satomaa

Suvivirrellä tehtiin hyvää Kambodžan lapsille

3.6.15

Viime tiistai-iltapäivällä muun muassa Oulunsalon Kapteenin pihalla ja Rotuaarilla veisattiin Suvivirsi. Laulaminen liittyi valtakunnalliseen Kirkon Ulkomaanavun Suvivirsi-tapahtumaan, jossa kerättiin varoja Kambodžaan kouluolojen parantamiseen.
   Kapteenin pihalla tarjoiltiin seurakunnan soppatykistä hernekeittoa, jota kului muutaman tunnin aikana 150 litraa. Ruokaa keittänyt Oulun seurakuntayhtymän emäntä Heli Laitinen sanoi tilaisuuden jälkeen jo odottavansa ensi kevään Suvivirsi-tapahtumaa, sillä tilaisuudessa viihtyivät erinomaisesti sekä seurakunnan työntekijät että seurakuntalaiset
   Oulun seurakunnissa Suvivirsi-tilaisuuksissa liikkui paljon seurakuntien työntekijöitä, sillä päivän yksi idea oli kohdata seurakuntalaisia arjen keskellä kysellen heidän kuulumisiaan.