Jaana Pöllänen konsertoi Ylikiimingissä ja Kempeleessä

7.4.16

Monet muistavat laulaja Jaana Pölläsen vuosituhannen vaihteesta Seinäjoen Tangomarkkinoiden tangoprinsessana. 20-vuotisen uransa aikana hän on tulkinnut monentyylistä musiikkia. Oman elämänsä käänteiden myötä Jaana Pöllänen on löytänyt itsestään evankelistan kutsumukseen.
   Jaana Pöllänen esiintyy Ylikiimingissä lauantaina 16. huhtikuuta ja Kempeleessä 17. huhtikuuta. Pölläsen säestäjänä toimii hänen puolisonsa Ville Uusitalo. Ylikiimingissä Pöllänen on vieraillut viimeksi viisi vuotta sitten, Kempeleen konsertti on hänelle ensimmäinen.
   Laulujen lomassa kuullaan rohkaisevia välähdyksiä pariskunnan elämästä tilanteista, jolloin omat inhimilliset eväät eivät enää ole riittäneet, vain ainoastaan usko ja rukous ovat kantaneet päivästä seuraavaan.
   Näitä tilanteita ovat olleet muiden muassa keskoskaksosten eloonjäämistaistelu, Jaanan pelastuminen neliraajahalvaukselta ja selviytyminen aivoinfarktista.
   Hämärtyvässä kevätillassa tullaan kuulemaan valoisia välkähdyksiä ja lohdutuksen sanoja kotimaisten ja ulkomaisten gospelklassikoiden siivittämänä.

Sanoin ja sävelin – Valoksi elämäsi polulle la 16.4. klo 18 Ylikiimingin kirkossa ja su 17.4. klo 17 Kempeleen Pyhän Kolminaisuuden kirkossa. Vapaa pääsy, käsiohjelma 10 euroa.

Lue numerossa 12/2015 ilmestynyt
Jaana Pölläsen haastattelu täältä

Artikkeli on osa lehteä 12/2016