Sonja Kiviahde

Tupoksen tytöt lentävät finaaliin

20.4.16

Liminkalaiset Sonja Kiviahde, Inka Räihä ja Joanna Hietala matkaavat Limingan seurakunnan sponsoroimin lentolipuin valtakunnallisen raamattuvisan finaaliin, joka pidetään 23.4. Kallion kirkossa Helsingissä.
   Tupoksen yhtenäiskoulun joukkue ”Trio Räihä” voitti Kajaanissa pidetyn jännittävän aluekarsinnan niukalla puolen pisteen erolla Haapaveden joukkueeseen.
   – Varsinaisen tietokilpailuosuuden voitti Tupoksen poikakolmikko ”Kolme tietäjää”, mutta Trio Räihä nousi voittoon saatuaan eniten pisteitä visaan kuuluvasta luovan tuotoksen osiosta, lyhytelokuvastaan Laupias maahanmuuttaja. Pojat sijoittuivat lopulta pronssille, kertoo opettaja,  yhtenäiskoulun ”visavastaava”  Mika Hatula.

MINNA KOLISTAJA

Artikkeli on osa lehteä 14/2016