Juhlassa kansanedustaja Jutta Urpilainen (sd) käytti puheenvuoron

Herkkupöytä kruunasi adventin

30.11.16

Oulun piispa Samuel Salmen kalenterissa ensimmäisen adventin viikonloppu on vuoden kiireisimpiä. Viime lauantaina hän avasi seiminäyttelyn Oulun kaupunginteatterissa, josta matka jatkui lyhtykulkueen mukana Rotuaarille ja sieltä tuomiokirkolle Hoosianna-juhlaan.
   Sunnuntaina vuorossa oli adventtivastaanotto piispantalossa. Piispa kätteli yhdessä vaimonsa Hannele Salmen kanssa vieraat, aivan kuten Linnan juhlissa konsanaan.
   Vastaanotolle on perinteisesti ollut avoin kutsu. Väkimäärä on kasvanut vuosi vuodelta, eivätkä kaikki vieraat mahdu kahvittelemaan samaan tilaan. Viime vuoden tapaan juhlaohjelmaa saattoikin valkokankaalta toisesta kerroksesta.
   Lisää tunnelmakuvia ja video poromies Jouni Jomppasen kiitoslaulusta www.facebook.com/rauhantervehdys.

ELSI SALOVAARA

Artikkeli on osa lehteä 37/2016