Numeron 30/2016 kannessa oli utajärvinen hanuristi Sami Pelkonen

Äänestä vuoden 2016 parasta kansikuvaa

3.1.17

On jälleen se aika vuodesta, jolloin katsotaan edellisvuotta arvioiden.  Rauhan Tervehdyksessä olemme useana vuonna kysyneet lukijoiden mielipidettä vuoden parhaasta kannesta. Niin teemme tänäkin vuonna.

Kerro meille, mikä vuoden 40:sta kannesta oli suosikkisi. Toimituksen esiraati valitsi oheen 12 omaa suosikkiaan, mutta voit äänestää mitä tahansa kantta. Voit kuitenkin antaa äänesi vain yhdelle kannelle. 

Mainitse äänestäessäsi kyseisen lehden numero, esimerkiksi Nro 1/2016. Toimitus kuulisi mieluusti myös perusteluja, miksi valitsit juuri kyseisen kannen. Laita mukaan yhteystietosi, sillä arvomme Yhteisvastuukeräyksen tuotteita äänestäjien kesken.

ÄÄNENSÄ VOI ANTAA NELJÄLLÄ TAVALLA:

1) osoitteessa www.rauhantervehdys.fi/palaute
HUOM. Vain yhteystiedot sisältävät äänet lasketaan!
2) lähettämällä sähköpostia osoitteeseen
toimitus@rauhantervehdys.fi
3) lähettämällä tekstiviestin numeroon 044 5626 450
4) lähettämällä meille postikortin osoitteeseen: Rauhan Tervehdys, PL 102, 90101 Oulu

Äänestysaikaa on keskiviikkoon 11.1. saakka.
 

Artikkeli on osa lehteä