Postia ehdokkaalta: Miksi äänestää seurakuntavaaleissa?

25.10.18

Haukiputaan seurakunnassa ehdolla oleva Jussi Tukiainen korostaa paikallisuuden merkitystä hyvinvointiin.


Suur-Oulu on valtava organisaatio, jossa ihmisen ääni ei aina kuulu. Paikalliset seurakunnat, kuten Haukiputaan seurakunta, tekevät hienoa työtä seurakuntalaisten kanssa, auttaen, kannustaen ja järjestäen monimuotoisia tilaisuuksia.

Joulujuhlan voisi mainita koko seurakunnan yhteisenä tilaisuutena ja se vetää Haukiputaalla todella paljon väkeä ja on hieno tilaisuus. Meillä on myös paljon muuta vanhan Haukiputaan alueella asuvien yhteistä toimintaa, jonka seurakunta järjestää.

Pienimuotoisuus ja paikallisuus ovat tärkeitä asioita hyvinvointimme näkökulmasta. Kirkkomme näkyy ja kuuluu Haukiputaalla. Tätä työtä haluan edistää asettumalla ehdokkaaksi.

Jussi Tukiainen
Haukiputaan seurakunta
Elävä seurakunta – Lähellä ihmistä

Lue lisää aiheesta:

Näkemyksiä