#minunkirkkoni: Vaalistudio ruotii tuloksia sunnuntai-iltana

16.11.18

Millaiseksi muodostuu seurakuntavaalien äänestysprosentti? Miten demokratia toteutuu kirkossa? Muun muassa näistä aiheista keskustellaan sunnuntai-iltana seurakuntavaalien Vaalistudiossa kello 21 alkaen.


Lähetys seurakuntavaaleista on katsottavissa kirkon nettisivuilla (evl.fi) ja siinä seurataan äänestysprosenttia sekä ensimmäisiä vaalituloksia.

Studiossa keskustellaan lisäksi vaalikampanjasta, ehdokasasettelusta, kirkkoon liittyvistä mielikuvista sekä siitä, mitä seurakuntavaalien tuloksista voidaan päätellä. Lisäksi pohditaan, mitkä asiat nousevat seurakunnissa haasteiksi uusien neuvostojen ja valtuustojen aloittaessa.

Puoleen yöhön saakka kestävän lähetyksen aikana kuullaan myös, millaisia tuloksia saadaan eri puolilla Suomea, ja millaista keskustelua käydään esimerkiksi Oulussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Turussa.

Ohjelmaan kutsutaan mukaan sekä luottamustehtävistä luopuvia että uusia luottamushenkilöitä. Katsojat voivat osallistua keskusteluun Twitterin välityksellä.

Lue lisää aiheesta:

Ihmiset ja elämä Kirkko ja usko Seurakunnat Yleinen