Osallistumalla hauskaan visailuun voi tehdä hyvää

10.1.19

Yhteisvastuukeräys kerää keväällä rahaa lasten ja nuorten koulutuksen hyväksi. Rennon mielen tietokilpailu Kaakkurin Pyhällä Andreaalla on osa keräystä.


Teksti: Riitta Hirvonen . Kuvat: Kuvitus: Mari Lähteenmaa .

Missä ammateissa Aku Ankka on työskennellyt? Mitä koulutusta piispalta edellytetään? Mikä koulu sijaitsee Tylypahkassa?
Sunnuntaina 10. helmikuuta kello 15 Pyhän Andreaan kirkolla Oulun Kaakkurissa järjestetään kaikenikäisten tietovisa Yhteisvastuukeräyksen hyväksi.
Kilpailuun kutsutaan kolmihenkisiä joukkueita, joissa on vähintään yksi aikuinen ja vähintään yksi lapsi.
Kisaamaan ovat tervetulleita perheet ja vaikkapa kummit ja kummilapset yhdessä tai ystävät ja kavereiden lapset. Joukkueensa voi muodostaa mieleisekseen. Ainoa, mitä toivotaan, on se, että ryhmä koostuu eri-ikäisistä visailijoista.

Iloinen mieli matkaan, vastaamisessa pärjäävät kaikenikäiset

Kysymyksistä osa on helppoja, toiset hieman vaikeampia. Mukaan kannattaa lähteä rennolla mielellä, sillä kisan tarkoitus on viihtyä yhdessä pieniä pulmia ratkoen.
Kisaan pitää ilmoittautua tekstiviestillä 3. helmikuuta mennessä numeroon 044 316 1457.  Viestissä on tärkeää kertoa, keitä kolmihenkiseen joukkueeseen kuuluu.

Osallistujille on  luvassa palkintoja

Kisailijat ovat tervetulleita Pyhän Andreaan kirkolle jo hyvissä ajoin, sillä kello 14 alkaen tarjolla on Yhteisvastuukeräyksen hyväksi ruokaa. Ruoan hinta on kolme euroa. Mainitse tekstiviestissä, oletteko tulossa myös syömään.
Tietovisaan osallistuminen on ilmaista ja kisassa jaetaan palkintoja.
Vuoden 2019 yhteisvastuuvaroilla tuetaan Suomessa vähävaraisten lasten ja nuorten opiskelua esimerkiksi avustamalla maksullisten opiskeluvälineiden hankinnassa.
Osa varoista menee Kirkon Ulkomaanavun katastrofirahastoon.
Tapahtuman järjestää Karjasillan seurakunta, mutta tietokilpailuun ovat tervetulleita osallistumaan kaikki, myös Oulun ulkopuolelta.

Lisätietoja visailusta voi kysyä Karjasillan yhteisvastuutiimin jäseniltä, Päivi Rahja p. 044 316 1457 tai Seppo Meriläinen p. 044 788 4035. Sähköpostiosoitteet heille ovat etunimi.sukunimi@evl.fi.

Mitä mieltä jutusta? Anna palautetta!

Lue lisää aiheesta:

Ihmiset ja elämä Karjasillan seurakunta