Nina Åström esiintyy äitienpäivän hyväntekeväisyyskonsertissa

8.5.19

Kiimingissä kerätään rahaa Kongon ja Etiopian lapsille äitienpäivän hyväntekeväisyyskonsertilla.


Teksti: Minna Kolistaja . Kuvat: Jari Hakola .

Lauluntekijä, muusikko ja evankelista Nina Åström esiintyy äitienpäivänä Kiimingissä.

Äitienpäivän hyväntekeväisyyskonsertti 12.5. kello 16 Kiimingin seurakuntasalissa liittyy kehitysyhteistyö- ja lähetysjärjestö Fidan Elämän eväät -keräykseen.

Nina Åström on työskennellyt noin 30 maassa. Rauhan Tervehdyksen haastattelussa tammikuussa 2018 Åström kertoi, että halu muuttaa maailmaa on yksi syy kiertää Suomea ja ulkomaita.

– Muutokseen tarvitaan tietysti muun muassa lainsäädäntöä. Mutta oikea muutos tapahtuu vasta sitten, kun ihminen tulee uskoon. Maailma muuttuu, kun ihmisen sydän muuttuu. Siksi evankelioiminen on minulle yksi tapa olla muuttamassa maailmaa

Fidan tämänvuotisella keräyksellä autetaan sodan runteleman Kongon vammaisia ja sodan vammauttamia lapsia. Kiimingin äitienpäiväkonsertin yhteydessä kuullaan lyhyt info keräyksestä.

Konsertin yhteydessä voi antaa vapaaehtoisen rahalahjan. Lahjoitettu rahasumma jaetaan kahteen kohteeseen: toinen puoli Fidan kautta Kongon lasten auttamiseen ja toinen puoli Etiopiassa tehtävän lapsityön tukemiseen.

Mukana hyväntekeväisyyskonsertissa on myös Kiimingin seurakunnan nimikkolähetti Maria Karjalainen, joka kertoo tuoreita kuulumisia lähetyskentältä Etiopiasta. Karjalainen on  lastenlääkäri, joka lähti Etiopiaan syksyllä 2017 Suomen Evankelisluterilaisen Kansanlähetyksen lähettinä.

Konsertin alussa voi nauttia Kiimingin seurakunnan Missionuorten järjestämästä kahvi- ja teetarjoilusta. Vapaaehtoinen maksu ohjautuu nuorten Afrikan-matkan tukemiseen.

Konserttiin on vapaa pääsy.

 

Lisää aiheesta:

Rauhannobelisti pyytää suomalaisia auttajiksi: ”Voitte saada aikaan muutoksen”

Kun sydän muuttuu, maailma muuttuu

Kuuntele kanteleella pop-musiikkia esittävän Ida Elinan Elämän eväät -keräykselle säveltämä ja sanoittama kappale:

https://www.youtube.com/watch?v=YA4cQ7b3FHQ&feature=youtu.be

Lue lisää aiheesta:

Ihmiset ja elämä Kiimingin seurakunta Kirkko ja usko