Siionin lauluja myös ei-lestadiolaisille

23.5.19

Oulun tuomiokirkossa ja Muhoksen kirkossa järjestetään Siionin laulujen yhteislaulutilaisuudet toukokuun lopussa. Suviseurat pidetään Muhoksella kesä-heinäkuun vaihteessa.


Teksti: Elsi Salovaara . Kuvat: Suomen Rauhanyhdistysten Keskusliitto .

Suviseurojen järjestäjät painottavat joka vuosi, että vanhoillislestadiolaisen liikkeen suurin vuosittainen kokoontuminen on kaikille avoin tapahtuma. Niin tehdään tänäkin vuonna, ja kutsua siivittävät liikkeen oman laulukirjan Siionin laulujen yhteislaulutilaisuudet.

Ensimmäisen kerran lauletaan perjantaina 24. toukokuuta kello 19 Oulun tuomiokirkossa. Kappaleet ovat valinneet tuomiokirkkoseurakunnan kanttorit Henna-Mari Sivula ja Lauri-Kalle Kallunki. Laulut ovat heidän mukaansa valoisia ja rakastettuja lauluja, joita lauletaan myös suviseuroissa.

Tuomiokirkon tilaisuutta voi seurata suorata Virtuaalikirkon kautta, ja sinne jää myös tallenne tilaisuudesta. Tuomiokirkossa Sivula toimii esilaulajana ja Kallunki säestäjänä.

Toisen kerran lauletaan torstaina 30.5. kello 18 Muhoksen kirkossa. Lauluilta ja suviseurainfo -otsikon saaneessa tilaisuudessa musisoi seurakunnan kanttori Ossi Kajava.

Muhoksen kirkossa laulajien tukena on myös kuoro. Molemmat tilaisuudet juontaa Heikki Nissinen.

Anna palautetta jutusta

Lue juttu kesältä 2018, jossa haastatellaan Muhoksen Suviseurojen järjestäjiä:

Valmiina vastuuseen

Lue lisää aiheesta:

Ihmiset ja elämä Muhoksen seurakunta Oulun tuomiokirkkoseurakunta