Kuva: Helinä Nissi
Alttoviulisti Helinä Nissi aloitti soittoharrastuksen Muhoksen musiikkikoulussa. Sibelius-Akatemiassa ja Sveitsissä pätevöitynyt Nissi soittaa nykyään työkseen Turun filharmonisessa orkesterissa.

Muhoksen Musiikkipäivät soi keskiviikosta sunnuntaihin

3.6.19

Klassista musiikkia kuullaan Muhoksella 12.–16. kesäkuuta.


Teksti: Rauhan Tervehdys . Kuvat: Juho Nissi .

Muhoksen Musiikkipäivien mainostekstissä tapahtumaa kuvataan klassisen musiikin juhlapöydäksi, joka tarjoilee lempeää ja laadukasta klassista musiikkia idyllisessä maalaismiljöössä.

Musiikkipäivät soivat Muhoksella ensimmäisen kerran kymmenen vuotta sitten, kesällä 2009. Tänä vuonna tapahtuma on 12.–16. kesäkuuta.

Keskiviikkoiltana pidettävässä avajaiskonsertissa Lempeä kesäyö kuullaan sopraano Kaisa Rantaa Muhoksen kirkossa. Konserttilippujen hinnat ovat 15 ja 13 euroa.

Torstaina, perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina Koivu ja tähti -kulttuurikeskuksessa kuullaan ilmaiset lounastuokiokonsertit kello 12.

Torstai-iltana kulttuurikeskuksessa pidetään myös Merikosken Laulun Luonnon sylissä -konsertti. Liput konserttiin maksavat 18 ja 16 euroa.

Lauantai-iltana Muhoksen kirkossa on Muistoissa -konsertti, jossa esiintyvät sopraano Soile Isokoski ja pianisti Outi Nissi. Konserttilippujen hinnat ovat 20 ja 18 euroa.

Musiikkipäivät päättyvät Kesäillan Musiikkimessuun sunnuntai-iltana kello 20 Muhoksen kirkossa. Musiikkimessun toimittaa piispa Jukka Keskitalo kirkkoherra Jouni Heikkisen avustuksella.

Kanttorina messussa on Ossi Kajava, ja muina esiintyjinä sopraano Kaisa Ranta, alttoviulisti Helinä Nissi, sellisti Juho Nissi, kontrabasisti Antoine Greuzard, huilisti Johanna Kari ja Muhoksen Torvipojat, johtajanaan Johanna Kari.

 

Anna palautetta

Lue lisää aiheesta:

Muhoksen seurakunta