Kuva: Mika Karola, Mikael Juntunen ja Sami Asp tuovat Radio Dein kesäkuussa kaupunkien toreille.
Mika Karola, Mikael Juntunen ja Sami Asp tuovat Radio Dein kesäkuussa kaupunkien toreille.

Radio Dein aamulähetys tehdään tiistaina Oulusta

7.6.19

Suomen tunnetuin kristillinen media jalkautuu kahdeksi viikoksi tien päälle. Oulun torilta lähetys tehdään 11. kesäkuuta.


Teksti: .

Rovaniemeltä 10. kesäkuuta alkava #Herätys-kesäkiertue nähdään kymmenen paikkakunnan toreilla 10.–21. kesäkuuta. Ouluun kiertue saapuu tiistaina 11. kesäkuuta.

Kesäkiertueen ohjelmassa on kullakin paikkakunnalla suora #Herätys-aamulähetys, jonka juontaa kiertueen isäntä Mikael Juntunen.

– Teemme tunnetuksi Suomen ainoaa valtakunnallista kristillistä radiota ja etsimme samalla uusia kuuntelijoita ja yhteistyökumppaneita. Toivotamme kaikki seurakunnat ja kristilliset yhteisöt tervetulleeksi tapaamaan radioväkeä, Juntunen kertoo.

Lähetykseen kutsutaan paikallisia vieraita ja puhutaan alueen ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Jokaisessa aamulähetyksessä tutustutaan lisäksi paikalliseen Tiekirkkoon. Matkallaan Rovaniemeltä Ouluun eteläsuomalainen mediaväki piipahtaa Haukiputaan kirkossa.

Tapahtumat ovat tapaamispaikkoja, joissa kanavan vanhat ja uudet kuuntelijat pääsevät tutustumaan Radio Dein toimintaan. Aamulähetyksen jälkeisessä Road Show´ssa esitellään radion toimintaa ja haastatellaan paikallisia ihmisiä.

Tärkeä osa #Herätys-kesäkiertuetta on musiikki. Siitä vastaavat gospellaulaja Mika Karola ja kitaristi-laulaja Sami Asp. Kiertuelavalla nähdään lisäksi paikallisia artisteja. Keitä Oulussa, se pitää tulla katsomaan.

Anna palautetta jutusta

 

Lue lisää aiheesta:

Ihmiset ja elämä Kirkko ja usko