Tunnelmakuva Jamboree-partioleiriltä.
Tunnelmakuva Jamboree-partioleiriltä.

Jamboreelta terve!

25.7.19

Oulun partio raportoi kansainväliseltä Jamboree-partioleiriltä.


Teksti: Sanna Parkkinen . Kuvat: Sanna Parkkinen .

Unelmasta vihdoin totta! Jamboree-leirillä ollaan. Tää on uskomatonta!

Maanantaina 22. heinäkuuta Suomen joukkue saapui Länsi-Virginiaan Summit Bechtel Reverseen aloittamaan 24th World Scout Jamboree -leirin yhesä 45000 muun ympäri maailmaa tulleen kanssa.

Maanantaina satoi vettä. Meidän leirilippukunta Kaamos sai naapuriapua leirin pystytyksessä usalaisilta. Oli täytekakkua ja ruokaa!

Tiistai meni matkasta ja väsymyksestä toipumiseen ja oman basecampin alueeseen tutustuen. 5 basecampia, joissa useampi subcamp ja niissä monen monta leirilippukuntaa. Subcampit on nimetty Unescon maailmanperintökohteiden mukaan. Mukana myös Suomenlinna. Suomen joukkueen leirilippukunnat on nimetty Lappiin liittyvien juttujen mukaan mm. Revontuli, Kaamos, Räkkä.

Leirin  avajaiset tiistai-iltana oli kuin suoraan olympialaisista. Osallistuvien maiden liput saapuivat, oli puhetta mm. Bear Grylls ja musiikkipläjäyksestä vastasi huikea Recycled Percussion, ilotulitus ja sitte huikea tietokoneohjattujen dronejen valoshow.

Keskiviikko aloitettiin sumussa ja kylmyydessä. Leiriohjelma tarjoaa jokaiselle päivälle huikeita kokemuksia, kerran elämässä juttuja.

Täällä maailmalla kaikki hyvin, puhtaita sukkia ja rahaa on vielä.

 

Jamboreelta raportoi,

SaPa

Sanna Parkkinen

Nuorisotyönohjaaja, partiotyö

 

Haluaisitko lisää raportteja tapahtumista? Anna palautetta.

Sinua saattaisi kiinnostaa:

Turvallisesti joka tilanteessa

Lue lisää aiheesta:

Ihmiset ja elämä