Nuorisokahvila Kivijalka kutsuu nuoria viihtymään perjantaisin

13.9.19

Vanhan pappilan seinässä on talon kivijalkaan johtava ovi ja sen takaa löytyy nuortenkahvila Kivijalka. Oulun keskustassa sijaitsevan kahvilan ovet avautuvat perjantaisin kello 17.


Kuvat: Taavi Aalto .

Oulun Isollakadulla, Keskustan seurakuntatalon vieressä sijaitsevassa Vanhassa pappilassa avautuu perjantaisin kello 17 kahvila.

Vanhan pappilan seinässä on talon kivijalkaan johtava ovi ja sen takaa löytyy nuortenkahvila Kivijalka.

Kahvila haluaa houkutella nuoria viettämään perjantai-iltaisin aikaa monipuolisen ohjelman merkeissä.

Kahvilaa vetää Oulun seurakuntayhtymän erityisnuorisotyöntekijä Taavi Aalto, joka aloitti kahvilan peräsimessä tammikuussa 2017.

– Nuorisokahvila Kivijalka on avoimen ovien toimintaa, eli tarjoamme puitteet, kahvit, peli- ja keskusteluseuraa, elokuvia ja musiikkia. Ajoittain pidämme teemailtoja porukan toiveiden ja mahdollisuuksien mukaan, Aalto kertoo.

– Lähtökohtaisesti olen itse paikalla ohjaamassa joka perjantai, kollegat tuuraavat toki tarvittaessa. Lisäksi meillä on kymmenkunta vapaaehtoisohjaajaa, joista korkeintaan kolme on kerrallaan vuorossa. Myös uusien vapaaehtoisten rekrytointi on koko ajan käynnissä, Aalto vinkkaa.

Aallon mukaan ohjelma vaihtelee osallistujien mukaan.

– Emme ole suunnitelleet iltoihin mitään kiinteää ohjelman kannalta, mutta mielessä on ideoita esimerkiksi peliturnauksista ja elävästä musiikista.

Kivijalan löytää myös sosiaalisesta mediasta: Facebookista kahvila löytyy hakusanalla Nuorisokahvila Kivijalka ja Instagramista käyttäjänimellä nuorten_kivijalka.

 

 

 

 

 

 

Lue lisää aiheesta:

Ihmiset ja elämä