Seurakunnan joulutervehdys menee perille vaikka talkoovoimin

27.11.19

Limingan seurakunta on jo viitenä–kuutena vuotena lähettänyt jokaiseen liminkalaiseen talouteen joulutervehdyksen. Sellainen on luvassa tänäkin vuonna.


Teksti: Minna Kolistaja . Kuvat: Hannu Luukinen .

Kaksiosaisen kortin keskiaukeamalla listataan seurakunnan kaikki adventin ajan tapahtumat loppiaiseen saakka.

Takasivulla on kirkkoherra Ilkka Tornbergin joulutervehdys. Kannessa on joka vuosi vaihtuva kuva – tänä vuonna kantta koristaa liminkalaisen Arimo Eklundin otos Limingan pappilasta.

Toimistosihteeri Hannu Luukinen kertoo, että tervehdyksiä lähtee tänäkin vuonna noin 3500.

– Taajama-alueella jakelun hoitaa jakelualan yritys. Muutamilla taajaman ulkopuolisilla alueilla joulutervehdyksen käy tiputtamassa postilaatikkoon vapaaehtoinen.

Luukisen mukaan vapaaehtoisten jaettavaksi jää noin tuhat joulutervehdystä. Vapaaehtoisiksi jakajiksi on lupautunut muun muassa seurakunnan luottamushenkilöitä.

Kortit on myös pistelty kuoriin vapaaehtoisvoimin.

– Seurakunnan lapsikuorolaiset ovat hoitaneet sen monena vuonna. Kuorittaminen on heille mieluisaa puuhaa: monet alkavat kysellä jo syksyllä, että ”onhan meillä taas ne kuoritalkoot”.

Vuosittainen joulutervehdys on Luukisen mukaan odotettua postia:

– Monet ovat kiitelleet, kuinka mukava on saada näin kaunis joulukortti ja samalla tapahtumatiedot kätevänä koosteena. QR-koodit lukemalla pääsee halutessaan katsomaan vielä lisätietoa tapahtumista seurakunnan nettisivuilta.

=> Kysy, kommentoi ja anna palautetta jutusta

Lue lisää aiheesta:

Ihmiset ja elämä Limingan seurakunta