Rauhan Tervehdys laskee ilmoitushintojaan

18.12.19

Vuoden 2020 alusta alkaen Rauhan Tervehdys -lehden sivutaitto ja ilmoitusmyynti siirtyvät toimitukselle. Muutoksen myötä ilmoitusten listahinnat laskevat.


112 vuotta ilmestynyt Rauhan Tervehdys palaa vuoden vaihteessa osin entiseen, sillä kaupallisten ilmoitusten myynti ja valmistus hoidetaan jatkossa lehden toimituksessa.

Ilmoituspuoli on ollut ulkoistettuna yli kymmenen vuotta Kotimaa Oy:lle, jonka kautta on ostettu myös lehden graafisia taittopalveluja.

Tarjouspyynnöt ja ilmoitusaineistot lähetetään jatkossa ilmoitukset@rauhantervehdys.fi -osoitteen kautta. Aikataulut pysyvät ennallaan ja ilmoitustilojen varaukset tulee tehdä 8 päivää ennen lehden ilmestymistä, edellisviikon keskiviikkoon mennessä.

Ilmoitustila on hinnoiteltu eri kokoisten moduulien mukaan, mutta lehteen on mahdollista ostaa kaikenkokoisia mainoksia ja myös rivi-ilmoituksia.

Emme hae ilmotusmyynnistä ensisijaisesti voittoa, vaan haluamme tarjota alueen toimijoille kohtuuhintaisen ilmoitusalustan yhdessä Oulun seudun laajalevikkisimmässä mediassa, perustelee vastaava toimittaja Elsi Salovaara.

Mediakortti ja ilmoitushinnasto 2020 (pdf)

Lue lisää aiheesta:

Näkemyksiä Seurakunnat