Podcastissa mietitään ratkaisuja parisuhteen kiemuroihin

Ihmissuhdeongelmiin ja parisuhteen karikoihin antavat neuvoja kokeneet perheneuvojat.

Kirkon viestintä on julkaissut Suhde klinikalla -podcast-sarjan parisuhdekysymysten tueksi. Podcastissa kirkon kokeneet perheneuvojat vastaavat yleisön lähettämiin kysymyksiin rakkaudesta ja ihmissuhteista. Podcasteissa pureudutaan yleisimpiin ihmissuhdekysymyksiin ja ohjataan eteenpäin parisuhteen karikoissa.

Podcastissa on kahdeksan jaksoa. Jaksojen aiheet ovat rakastuminen ja sitoutuminen, vuorovaikutus ja kommunikaatio, seksuaalisuus parisuhteessa, uskottomuus, mustasukkaisuus, eroaminen, uusperhe sekä riitely ja sopiminen.

Kysymyksiin pureutuvat perheneuvojat ja psykoterapeutit Paula Ruotsalainen ja Juha Petterson.

Paula Ruotsalainen on perhepsykoterapeutti ja seksuaaliterapeutti. Hänellä on pitkä työkokemus parien kanssa työskentelystä. Hän toimii tällä hetkellä Espoon Perheasiain neuvottelukeskuksessa. Paula työskentelee integratiivisesti eli eri terapiasuuntauksia hyödyntäen. Hän pyrkii yhdessä pariskuntien kanssa löytämään toivon mahdollisuuden, lisäämään armollisuutta ja vahvistamaan rakkautta.

Juha Petterson on pastori ja psykoterapeutti. Hän toimii Töölön seurakunnan perheneuvojana. Parisuhteen vaikeuksien ja kriisien ymmärtämisessä hän hyödyntää erityisesti ns. tunnekeskeistä pariterapiaa, jonka avulla parisuhteen toistuviin riitatilanteisiin saadaan muutosta ja tilalle myötätuntoa, ymmärrystä ja rakkautta.

Podcastit ovat kuunneltavissa muun muassa seuraavissa kanavissa:
Spreaker
– Spotify, Apple Podcast, Google Podcast, Deezer: nimellä Suhde klinikalla

Suhde klinikalla -podcast pohjautuu Paula Ruotsalaisen toimittamaan Suhde klinikalla -kirjaan, johon on koottu ihmisten aitoja kysymyksiä rakkaudesta ja ihmissuhteiden kiemuroista. Kirja on luettavissa verkossa.


Jaa sivu eteenpäin


Lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää