Herättäjä-Yhdistyksen seurat ja nuortenleirit siirtyvät verkkoon

17.3.20

Facebookin tapahtumasivulla lähetetään suorana lähetyksenä seurapuheita ja veisataan yhdessä. Myös peruttu nuortenleiri toteutetaan — Minecraftiin rakennetussa Aholansaaressa.


Herännäisyydessä tärkeää on yhteen tuleminen ja ystävien tapaaminen. Kun se ei nykyisessä poikkeustilanteessa ole mahdollista, Herättäjä-Yhdistyksen toiminta siirtyy pitkälti verkkoon.

– Aloitamme viikoittaiset seurat, kertoo yhdistyksen toiminnanjohtajan sijainen Kalle Hiltunen.

– Torstaisin kello 19 kokoonnumme Yhdistyksen Facebook-sivun alle luotuun tapahtumaan osoitteessa https://www.facebook.com/events/2891654794248355/.

Tapahtumasivulla lähetetään suorana lähetyksenä seurapuheita, joiden lisäksi tietysti veisataan yhdessä. Perinteiseen tapaan Siionin virsi on vastaus puheeseen, joten seuraväellä on verkkoseuroissakin puheen aikana mahdollisuus esittää haluamaansa virttä veisattavaksi. Miten tämä käytännössä tapahtuu, se ohjeistetaan ennen seuroja.

– Jollei pääse mukaan seuroihin juuri silloin, kun ne pidetään, ei hätää — tallenne niistä julkaistaan verkkosivuillamme aina perjantaina, Kalle Hiltunen kertoo.

– Myös kolehtiin voi osallistua kotoa käsin, mihin kenttäväki onkin jo kiitettävästi kiinnittänyt huomiota.

Hiltunen kehottaa seuraamaan sivua www.h-y.fi/verkkoseurat, jossa julkaistaan jatkuvasti materiaalia. Luvassa on seurojen lisäksi virsiä, äänitallenteita ja muuta materiaalia kotihartauden tueksi.

Herättäjä-Yhdistyksen nuorisotyössä on myös siirrytty verkkoon. Viime viikonlopuksi suunniteltu mutta peruttu nuortenleiri toteutetaan — Minecraftiin rakennetussa Aholansaaressa.

– Osallistua voi myös sosiaalisessa mediassa, kertovat yhdistyksen nuorisosihteerit Tanja Roiha ja Mika Nuorva.

Lisätietoja:
toiminnanjohtaja (sij.) Kalle Hiltunen, kalle.hiltunen@h-y.fi, 040 577 9195
www.h-y.fi/verkkoseurat
www.instagram.com/nuoriyty/

Lue lisää aiheesta:

Kirkko ja usko