Rauhan Tervehdys ilmestyy paperisena koronan aikanakin

18.3.20

Millaista sisältöä toivot seurakuntalehteen näinä poikkeuksellisina aikoina? Rauhan Tervehdys tarjoaa palstatilaa paikallisille näkemyksille.


Teksti: Teksti ja kuva: Elsi Salovaara .

Rauhan Tervehdys jaetaan kotitalouksiin Oulussa, Hailuodossa, Limingassa, Lumijoella, Muhoksella ja Tyrnävällä joka viikko koko kevään ajan.

Koronavirusta vastaan tehtävät suojatoimet voivat kuitenkin supistaa sivumäärää, koska seurakuntien ilmoituspalstoilla on tulevina viikkoina lähinnä vain tiedot jumalanpalveluksista. Sivumäärä päätetään viikko kerrallaan. Toistaiseksi myös lehden jakelu toimii normaalisti.

Verkkolehteemme osoitteessa www.rauhantervehdys.fi päivitämme tuoreimmat tiedot niin koko evankelisluterilaisen kirkon kuin tilaajaseurakuntiemme toimista koronapandemian aikana.
Lehti tarjoa henkilöhaastatteluja, uutisia, hengellisiä kirjoituksia ja kokemuksia vaikeiden aikojen keskellä elämisestä.

Toimitukselle voi lähettää juttuvinkkejä vinkkilomakkeen kautta. Kuvia ja tekstejä voi lähettää myös sähköpostitse (toimitus@rauhantervehdys.fi), puhelimitse (044 5626 450) tai Facebook-viestinä.

Voit ottaa yhteyttä myös suoraan toimittajiin:
Elsi Salovaara / vastaava toimittaja, 044 5626 447
Marita Ahlgren, 044 5626 448
Riitta Hirvonen, 044 5626 449
Minna Kolistaja, 044 5626 446

Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@rauhantervehdys.fi

Sinua voisivat kiinnostaa myös nämä:

Lue lisää aiheesta:

Hailuodon seurakunta Haukiputaan seurakunta Ihmiset ja elämä Karjasillan seurakunta Kiimingin seurakunta Limingan seurakunta Lumijoen seurakunta Muhoksen seurakunta Oulujoen seurakunta Oulun tuomiokirkkoseurakunta Oulunsalon seurakunta Seurakunnat Tuiran seurakunta Tyrnävän seurakunta