Rakkausklinikalta tukea parisuhteelle

Kirkon perheneuvojat vastaavat verkossa heille lähetettäviin kysymyksiin. Ilmainen palvelu toimii terve.fi-sivustolla.

Koteihin eristäytyminen koronakriisin vuoksi voi nostaa esiin ja kärjistää parisuhteen ongelmia.

Suomen evankelis-luterilaisen kirkon uusi neuvontapalvelu Rakkausklinikka tarjoaa tukea ja uusia näkökulmia parisuhteen tueksi. Parisuhdetta koskeviin kysymyksiin vastaavat kirkon perheneuvojat.

– Parisuhde- ja perheongelmiin kannattaa hakea apua. Ulkopuolinen ammattilainen voi antaa uusia näkökulmia puheyhteyden löytämiseksi ja ongelmien ratkaisemiseksi, sanoo johtava asiantuntija Sari-Annika Pettinen Kirkkohallituksesta.

Kysymyksiä voi lähettää kuka vain

Kuka tahansa voi lähettää Rakkausklinikalle anonyymisti parisuhdetta koskevia kysymyksiä, joihin kirkon perheneuvojat vastaavat.

Rakkausklinikka toimii terveyden ja hyvinvoinnin verkkopalvelussa Terve.fissä, ja sen toteuttaa A-lehdet.

Sivustolta löytyvät jatkossa myös Rakkauden ammattilaiset – ja Rakkauden roihu -blogit, joissa käsitellään parisuhteiden ja perheiden haasteita monista eri näkökulmista.

Rakkausklinikka toimii osoitteessa www.terve.fi/teemat/rakkausklinikka

Rakkausklinikka on Kirkon perheneuvonnan työtä. Rakkausklinikan yhteistyössä ovat mukana Kirkkohallitus ja Oulun, Helsingin, Vantaan, Kauniaisten, Tampereen, Turun, Jyväskylän, Lappeenrannan ja Lahden seurakunnat.


Jaa sivu eteenpäin


Lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää