Jouluradio tuo uskon, toivon ja rakkauden myös koronasyksyn jouluun

Jouluradio kuuluu Oulun seudulla taajuudella 91,6 MHz. Nettiradion kautta joulutunnelmaan pääsee yhdeksän erityylistä musiikkia tarjoavan kanavan kautta.

Jouluradio soittaa klassikkokappaleita ja laadukkaimpia uutuuksia ympäri maailman. Jouluradio on kuunneltavissa marraskuun alusta loppiaiseen saakka.

– Tänä vuonna Jouluradiota tarvitaan ehkä enemmän kuin koskaan ennen. Me tuomme tähän hulluun vuoteen jotakin tuttua ja turvallista, ikiaikaistakin. Jouluradion kuuntelun perinne luo lohdun ja ilon monille synkkään vuoteen, pohdiskelee Jouluradion toimituspäällikkö Riitta Kalliorinne.

Oulussa Jouluradio kuuluu taajuudella 91,6 MHz ja kaapelitaajuuksilla 101,9 MHz (DNA) ja 91,6 MHz (Telia).

Nettikanavia pääsee kuuntelemaan osoitteessa jouluradio.fi. Nettisivuilla voi kuunnella pääkanavan lisäksi yhdeksää erilaista joulumusiikkikanavaa: Indie joulu, Happy Holidays, Jazzjoulu, Julradion, Klassinen joulu, Kauneimmat joululaulut, Lasten jouluradio, Pikkujouluradio sekä Rouhea joulu.

Oulun alueella Jouluradion tarjoavat Oulun ev.-lut. seurakunnat.

Täysi-ikäinen eli 18-vuotias Jouluradio on suosittu joulumusiikkimediakonsepti. Se oli Suomen neljänneksi kuunnelluin radiokanava joulukuussa 2019 (Kansallinen Radiotutkimus).


Jaa sivu eteenpäin


Lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää