Oulussa pidettäviä Kirkkopäiviä siirretään vuodella eteenpäin

Toukokuulle 2021 valmistellun Kirkkopäivien, Lähetysjuhlien ja Oulun seurakuntayhtymän #yhdessä2021-tapahtuman johtoryhmä on tehnyt päätöksen siirtää tapahtuma koronavirustilanteen takia vuodelle 2022.

Yhdessä 2022

Ensi keväälle valmistellun Kirkkopäivien, Lähetysjuhlien ja Oulun seurakuntayhtymän #yhdessä2021-tapahtuman johtoryhmä on tehnyt kokouksessaan 16.12.2020 päätöksen, että tapahtuma siirretään koronavirustilanteen takia vuodelle 2022.

Tapahtumalle varattuna ajankohtana toukokuussa 2021 järjestetään virtuaalitapahtuma, jonka sisällöistä tiedotetaan myöhemmin.

– Ajassamme tärkeää on avoin dialogi, kuunteleminen sekä ymmärtävä ja kunnioittava kohtaaminen. Nämä teemat eivät vanhene vuodessa, eivätkä kymmenessä. Tapaamme siis kasvotusten Oulussa vuotta myöhemmin, vakuuttaa tapahtuman johtoryhmän puheenjohtaja, Kirkkopalvelujen johtaja Ilkka Mattila.


Jaa sivu eteenpäin


Lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää