Hautausmaiden kesätyöpaikkojen haku on käynnissä Oulussa

11.2.21

Hakemuksia toivotaan 17 vuotta täyttäneiltä ulkotöissä ja vaihtelevissa sääolosuhteissa viihtyviltä henkilöiltä. Paikkoja on avoinna noin 130. 


Teksti: Oulun seurakunnat . Kuvat: Marita Ahlgren .

Oulun seurakunnat tarjoavat kesällä 2021 noin 130 kesätyöpaikkaa, jotka sijoittuvat seurakuntien hautausmaille. Viherrakentamiseen ja hautausmaiden kunnossapitotöihin toivotaan työhakemuksia 17 vuotta täyttäneiltä ulkotöissä ja vaihtelevissa sääolosuhteissa viihtyviltä henkilöiltä.

Samalla haetaan myös 2–4 kausipuutarhuria vastaamaan hautausmaiden kunnossapidon kesänajan ammattitehtävistä.

Perustyötehtäviin kuuluvat hautausmaiden kesäaikaiset hoitotyöt kuten haravointi, nurmikon leikkuu, käytävien kunnostaminen sekä kukkien istuttaminen ja hoito. Työt kestävät noin kuukaudesta viiteen ja puoleen kuukauteen ensisijaisesti touko-syyskuun välisenä aikana.

– Hautausmaiden yleishoito sekä hautojen hoito tullaan järjestämään koronatilanteesta huolimatta kuten edelliskesänäkin. Saatuja kokemuksia pystytään hyödyntämään nyt helpommin. Työvuoroja tullaan tarvittaessa porrastamaan huomioiden mm. työturvallisuus vallitsevissa olosuhteissa, kertoo hautaustoimen päällikkö Tuomo Vuontisjärvi.

Oulun seurakuntayhtymä vastaa Oulun, Oulujoen, Oulunsalon, Haukiputaan, Kiimingin, Ylikiimingin ja Yli-Iin hautausmaiden ylläpidosta. Hautausmaita on 13, yhteispinta-ala noin 53 hehtaaria. Hoitohautoja noin 7500.

Hakuaika päättyy maanantaina 22.2.2021 kello 15. Lisätietoja ja sähköinen hakulomake löytyvät osoitteesta www.oulunseurakunnat.fi/rekry.

Lue lisää aiheesta:

Haukiputaan seurakunta Ihmiset ja elämä Karjasillan seurakunta Kiimingin seurakunta Oulujoen seurakunta Oulun tuomiokirkkoseurakunta Oulunsalon seurakunta Tuiran seurakunta