Huhtikuussa päätetään, pidetäänkö Suviseurat pellolla vai netissä

Suviseurat järjestetään tavalla tai toisella 2.-5. heinäkuuta. Reisjärven suviseurojen tunnus on Herra sinuun minä turvaan (Ps. 31:2).

Reisjärven suviseuraorganisaation hallinnon työryhmä on pitänyt kokouksen 12. helmikuuta ja keskustellut Suviseurojen järjestämisestä.

Päätös siitä, toteutetaanko Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistyksen (SRK) Suviseurat ensi kesänä Reisjärvellä Järvikylän pelloilla vai pelkästään radio- ja nettiseuroina tehdään viimeistään huhtikuun puolivälissä.

Päätöksessä otetaan huomioon viranomaisten ohjeistus yleisötilaisuuksien järjestämisestä. Keskeinen asia on taata seuravieraiden turvallisuus.

Suviseurojen tunnuslause Herra sinuun minä turvaan (Ps 31:2) muistuttaa epävarman ajan keskellä pysyvästä turvasta ja Jumalan huolenpidosta.

Suviseurat on vanhoillislestadiolaisen herätysliikkeen vuosittainen tapahtuma. Neljän päivän aikana se kokoaa yleensä noin 70 000-90 000 kävijää.


Jaa sivu eteenpäin


Lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää