Varaslähtö juhannuksen viettoon Tyrnävällä, aattona ohjelmaa Koskelassa ja Muhoksella

Seurakunnat tarjoavat juhannuksen alla yhteislaulua, makkaranpaistoa ja koko perheelle sopivaa ajanvietettä.

Makkaranpaistoa nuotiolla.

Tyrnävällä päästään juhannuksen makuun jo aatonaattona, kun seurakunta järjestää kaikenikäisten juhannusjuhlan 24. kesäkuuta kello 12-17.

Seurakuntatalon pihamaalla on luvassa hartaus sekä perinneleikkejä, pientä kisailua, yhteislaulua ja rastirata. Ohjelman lomassa tarjotaan makkaraa, mehua ja limsaa. Vapaaehtoinen maksu kerätään Yhteisvastuukeräyksen hyväksi.

Koskelan seurakuntakodilla Oulussa juhlitaan juhannusaattona eli 25.6. klo 18. Juhlaan kuuluu lipunnosto, yhteislaulua, hartaus, makkaranpaistoa ja ohjelmaa lapsille. Järjestelyihin osallistumisesta kiinnostuneet ovat tervetulleita talkoisiin kello 15 lähtien.

Illan aikana voi nauttia kahvia, salaattia ja makkaraa. Juhlan ohjelmallinen osuus tulkataan viittomakielelle. Tapahtuman tuotto käytetään lähetystyöhön.

Muhoksella järjestetään juhannuslaulajaiset 25.6. klo 18 Koortilassa. Illan aikana on mahdollisuus makkaranpaistoon.


Jaa sivu eteenpäin


Lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää