Oulunsalon hattutapahtuma houkutteli liikkeelle

Aiemmin Hattu & halaus -nimellä pidetyssä tapahtumassa ei tänä vuonna halailtu, mutta osallistujia oli ennätysmäärä. Kesähattuja esiteltiiin kylällä ennen Toimitalon herkkuhetkeä.

Kävelijöiden letkoja jo nähty ennenkin Oulunsalon kirkonkylällä, mutta liikkeellä oli tavallistakin komeamman näköinen joukko. Jo perinteeksi muodostuneessa hattutapahtumassa suurimmalla osalla oli päässään komea kesähattu.

Joukko lähti liikkeelle Kauppakeskus Kapteenista, josta edettiin seurakunnan Toimitalolle nauttimaan kesäisiä herkkuja.

SPR:n vapaaehtoisten ja Oulunsalon apteekin järjestämässä tapahtumassa kuultiin pieniä tietoiskuja terveyteen ja hyvinvointiin liittyen, mutta ennen kaikkea nautittiin yhdessäolosta.

Aivoterveydestä ja tunnelmasta huolehtivat myös tapahtumassa musiikkia soittaneet serkukset, Eero Pitkälä ja Paavo Pitkälä. Jokilaaksojen kanteleensoittajissa soittavat miehet ovat konkareita.

– Tämä Eerohan se on minutkin opettanut, Paavo Pitkälä tuumasi kahvipöydässä, viitaten 60 vuotta muun muassa kansanopistossa kanteleensoittoa opettaneeseen serkkuunsa.

Tapahtumaan osallistui liki 40 henkilöä. Määrästä oli iloinen myös Oulunsalon apteekkari Laura Tuovinen.

– Tällaisen hankalan ajan jälkeen ihmiset haluavat osallistua minkä vain kykenevät, hän pohti.

=> Anna palautetta jutusta täällä


Jaa sivu eteenpäin


Lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää