Kuva: jani Laukkanen

Jouluradio soi marraskuusta loppiaiseen täynnä nostalgiaa

5.11.21

Tänä vuonna Jouluradiossa kuuluu menneiden vuosikymmenten nostalgia, kaikkinainen retroilu, kaiho, kaipuu ja ilo. Oulun seudulla kanavaa voi kuunnella taajuudella 91,6 MHz.


Jouluradio aloitti lähetykset marraskuun alussa. Oulun seudulla kanavaa voi kuunnella taajuudella 91,6 MHz.

Tänä vuonna kanavalla kuuluu menneiden vuosikymmenten nostalgia, kaikkinainen retroilu, kaiho, kaipuu ja ilo.

– Poikkeustilan jälkeen ihmisillä on kaipuu vanhoihin ja hyviin aikoihin, sanoo Jouluradion tuottaja-toimittaja Katri Saarela, joka on myös Jouluradion uusi kanavaääni.

Joulumusiikki vie hetkiin ja tilanteisiin, joita ei saa enää takaisin. Samalla joululaulut ovat ovelasti elämässä kiinni luomassa uusia muistoja.

Muistojen joulu on uusi ohjelma, jossa soitetaan kuuntelijoiden toivomia joululauluja. Muistojen joulu soi pääkanavalla lauantaisin 6. marraskuuta alkaen aina joulupäivään saakka kello 14 ja uusintana kello 18.

Tänä vuonna suosittuja musiikkivideoita tekevä tubettaja Heikki Ranta Pipo Productions Oy:stä on pureutunut Jouluradion aloitteesta joulumusiikin pehmeään ytimeen.

Ranta analysoi videoillaan tunnettujen suomalaisten artistien tai bändien kappaleiden tunnistettavia ominaisuuksia. Niiden perusteella hän säveltää ja sanoittaa uuden kappaleen, joka muistuttaa tyyliltään aina kyseisen artistin tuotantoa. Nyt Rannan videon aiheena on joulumusiikki ja Jouluradion kuuntelijat saavat todistaa uuden joululaulun syntymää.

Aito ja alkuperäinen Jouluradio on 10 kanavan joulumusiikkiperhe ja verkkomedia. Jouluradio on ev.lut. seurakuntien lahja kuuntelijoille ja sen mahdollistavat seurakunnat ympäri Suomen.

=> Anna palautetta aiheesta täällä

Lue lisää aiheesta:

Haukiputaan seurakunta Ihmiset ja elämä Karjasillan seurakunta Kiimingin seurakunta Oulujoen seurakunta Oulun tuomiokirkkoseurakunta Oulunsalon seurakunta Tuiran seurakunta