Mikä on vuoden 2021 paras kansi?

2.1.22

On jälleen aika valita päättyneen vuoden sykähdyttävin kansikuva. Äänestämällä olet mukana arvonnassa. Äänestysaikaa on 13.1.2022 saakka.


Kaikki 45 Rauhan Tervehdyksen kansikuvaa vuodelta 2021 näet täältä: https://rauhantervehdys.fi/2021/

Valitse oma suosikkisi ja osallistu kilpailuun 13.1.2022 mennessä äänestämällä oheisella lomakkeella tai joko teksti- tai WhatsApp-viestillä numeroon 044 5626 450.

Kerro myös, valitsitko suosikkisi kuvauskohteen, juttuaiheen, kokonaisuuden vai pelkästään silmiä hivelevän ulkoasun perusteella. Julkaisemme palautteita tulosuutisoinnin yhteydessä ja arvomme vastaajien kesken kolme lahjapalkintoa.

Kansikuvakisa 2021

 

Lue lisää aiheesta:

Hailuodon seurakunta Haukiputaan seurakunta Karjasillan seurakunta Kiimingin seurakunta Limingan seurakunta Lumijoen seurakunta Muhoksen seurakunta Oulujoen seurakunta Oulun tuomiokirkkoseurakunta Oulunsalon seurakunta Seurakunnat Tuiran seurakunta Tyrnävän seurakunta